Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi

Stres Yönetimi Ve Psikolojik Dayanıklılık Ile Özşefkat Seminerleri Gerçekleştirildi.

20/04/2022 11:15:51 - 20/04/2022 11:15:51 - 352 Okunma

Üniversitemizde bağımlılık mücadele çalışmaları kapsamında 19 Nisan 2022 salı günü 2. Merkezi Derslikler Binası 1 No’lu konferans salonunda “Stres Yönetimi ve Psikolojik Dayanıklılık ile Özşefkat” temalı semineri düzenlendi.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığından Psikolog Çağrı YALÇIN ÇINAR tarafından verilen seminerde stres ve bağımlılık ilişkisi, stresi yönetebilme ve nefes egzersizlerine değinilmiş ayrıca nefes farkındalık egzersizleri yapılmıştır. Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Araştırma Görevlisi Unzile Özge KICALI tarafından bağımlılığın duygu düzenleme sistemimizle ilişkisi ele alınmış ve özşefkatin, zor anlarda kendimize kullandığımız dilin davranışlarımız üzerindeki etkisine değinilmiştir.

Seminer, soru ve cevap kısmının ardından Üniversitemiz Bağımlılıkla Mücadele sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Arzu AKAR GENÇER tarafından Psikolog Çağrı YALÇIN ÇINAR ve Araştırma Görevlisi Unzile Özge KICALI'ya teşekkür belgeleri takdimi yapılarak seminer sonlandırılmıştır.

stres bağımlılık özşefkat

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.